DZT’62 Erkend Leerbedrijf voor SSB

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf zijn heeft voor DZT’62 een aantal voordelen. Vanuit onze rol als erkend leerbedrijf kunnen we stagiairs inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden binnen onze vereniging. De studenten doen op hun beurt passende praktijkervaring op, krijgen goede begeleiding en zijn verzekerd van een goede stageplaats.

Alle onderdelen die binnen Elementair voorhanden zijn:

  • Het lesgeven aan kinderen voor het reguliere zwemdiploma,
  • Lesgeven aan kinderen uit de Speciale groep
  • Het lesgeven aan volwassenen (trimzwemmen, zwangerschapszwemmen, Aqua Jogging en het leszwemmen)

vallen binnen de opleidingsmogelijkheden van de studenten van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), zoals bewegingsagoog, trainer/coach, Sport- en bewegingsleider. De veelal gediplomeerde lesgevers beschikken over ervaring en begeleiden de aanstormend talenten in hun stages. Een aantal van onze lesgevers heeft zelfs aanvullend scholing gehad om lesgevers op te leiden.

Gezelligheid en plezier in Elementair zwemmen, Waterpolo en Wedstrijdzwemmen, gecombineerd met sportiviteit, presteren op niveau en in een veilige omgeving maakt DZT’62 bij uitstek geschikt om de studenten van SBB te begeleiden.

Voor de toekomst verwachten we dat op basis van de ervaring van de stagairs en mond op mond reclame voor de regio duidelijk wordt welke mogelijkheden DZT’62 hiervoor biedt.